Pred kratkim smo poročali o presenečenju, ki je razveselilo obiskovalce koncerta v Coachelli, kjer se je, kakor da bi bil živ na odru skupaj s Snoop Doggom pojavil pokojni Tupac. Video si lahko ogledate tukaj.

Sedaj so mnogi poznavalci namigovali, da bi se podobno lahko zgodilo na prihajajoči turneji slavne skupine Queen, ki se bo pričela s koncertom v Quebec Cityju 26. maja. Toda bobnar Taylor in eden boljših prijateljev pokojnega pevca skupine je javnosti zagotovil, da sam nikdar ne bo nastopil na odru poleg česa podobnega. "Za mene šteje zgolj pravi Freddie ali pa nič,“ je še zabičal.

Povedal je, da ga ne moti, če bi kaj podobnega na kakšni drugi prireditvi uporabil kdo drug, sam pa pravi da ne paše k takšnemu hologramu. Ob tem pa je dodal, da bodo še razmislili o tem ali bi bilo mogoče Mercuryjev hologram uporabiti v predstavi "We will rock you“.

Kdo je novi pevec za turnejo Queen Extravaganza?

Freddija bo na koncertih med turnejo nadomestil pevec, ki se je predstavil v oddaji Ameriški idol, Adam Lambert. S kitaristom Brianom Mayjem in bobnarjem se je dobro ujel in komaj čaka, da bo nekaj mesecev preživel na turneji z njima.

V spodnjem videu si lahko ogledate samostojni videospot tega mladeniča.