Pred tednom dni smo že pisali o njegovem najnovejšem izpadu, ki pa ga je snemal scenarist Joe Eszterhas in posnetek objavil na spletu. Igralec je te dni kot gost nastopil v oddaji Jayja Lena Tonight show in razložil: "Morda tega še ne veste, a sem hitre jeze."

Opravičil se ni

Eszterhas bi moral napisati scenarij za Gibsonov film "The Maccabees", česar mu domnevno ni uspelo, zaradi česar se je njun odnos začel krhati, scenarist pa je igralca in občasnega režiserja v pismu, katerega devet strani je objavil The Wrap, obtožil, da je v času njunega sodelovanja pogosto uporabljal antisemitske opazke.

Gibson je to zanikal in povedal, da je pobesnel, ko Eszterhas po 15 mesecih raziskovanja in sestankov na stroške Warner Brosa za film ni napisal niti črke scenarija. O tem je govoril tudi Lenu: "Človek ima čas napisati devet strani dolgo pismo. Če bi pol tega časa, truda, kreativnosti in domišljije vložil v scenarij, ki bi ga moral napisati, zdaj o tem ne bi tukaj razpravljali. To je tako, kot da gradite hišo in najamete človeka, da vam položi streho. On pride, veliko govori o strehi, po vas pa vsako noč pada dež,“ je dodal.

O kakršnem koli opravičilu ni bilo ne duha ne sluha. "Človek te snema v lastnem domu. Kdaj smo prišli do točke, da se ne moreš razburiti niti znotraj lastnih štirih sten?" se je za konec vprašal Gibson.

Kako je Gibson kričal, lahko poslušate tukaj: