S tega albuma bo nedvomno hit tudi pesem "Vreme", katere avtor je Momčilo Bajagić, videospot pa je režiral hrvaški režiser Žare Batinović, ki je po Bajaginih besedah "zadel" atmosfero pesmi in izbral dobre kadre. "S spotom sem zelo zadovoljen!" je dejal Bajaga.

Skupina Bajaga i Instruktori letos beleži že 28. leto obstoja. Svoj 1. koncert so imeli 12. aprila 1984 v Zagrebu, na katerem so predstavili svoj prvi album "Pozitivna Geografija".

Sicer pa se je Bajaga z glasbo ukvarjal že od osnovne šole, ko je s skupino prijateljev na magnetofonski trak posnel zvoke s katerimi so poskušali imitirati Pink Floyde.

Prvi Bajagin bend se je imenoval TNT. Nato se je pridružil skupini Ofi. Skupina se je preimenovala v bend Glogov Kolac, v katerem je igral kitaro Rajko Kojić, ki je nekaj let kasneje postal član skupine Riblja Čorba. Riblja Čorba je iskala še ritem kitarista in Rajko se je spomnil Bajage.

Bajaga je zorel v Čorbi 6 let in je med drugim avtor Čorbinih hitov: "Ja sam se ložio na tebe", "Nemoj srečo, nemoj danas" in "Kad hodaš". Nato pa se je zgodila "Pozitivna Geografija" in od takrat "Bajaga" ni več le osebno ime, ampak tudi sinonim za eno najuspešnejših glasbenih skupin na prostoru bivše Jugoslavije.