Stane Cencelj, direktor Radia Hit:

"Poker je boljši od vseh drugih družabnih iger in neizmerno zabaven. Pomeni mi adrenalin, zabavo in druženje. Največkrat ga igram s prijatelji. Običajno se zabavamo in igramo za manjše vložke, vse pa je odvisno od družbe, lahko gre tudi za slačipoker. (smeh) Enkrat na teden se zberemo pri meni in uživamo ob igri, druženju in zabavi. Ko smo na Radiu Hit organizirali PokerStars Hit Challenge, mi je bilo to v največje veselje, ker smo v času projekta kar dvakrat na teden spremljali tekmovalce ob igri. Ko so končali, pa se je za mizo usedla ekipa Radia Hit in smo še mi odigrali partijo."

Špelca Kleinlercher, radijska voditeljica:

"Pred kratkim sem se vrnila iz Las Vegasa in moram priznati, da me je navdušil v vseh možnih pogledih. Igralništvo je tam na prvem mestu med obiskovalci tega mesta; tam najdeš igralnice dobesedno na vsakem vogalu, v vsakem hotelu in celo na letališču imajo igralne aparate, da zapraviš še tiste zadnje dolarje, ki so ti ostali od dopusta. Najbolj so me navdušile ogromne igralnice in seveda prijazni ljudje, nad katerimi sem vsakič, ko obiščem ZDA, izredno navdušena. Malo sem se preizkusila tudi na igralnih aparatih, za to sem porabila samo nekaj dolarjev, saj nimam kaj veliko sreče v 'gemblanju'."

Danijel Šmid - Danny, vedeževalec:

"V Kongu sem redno, že kar nekaj let, vsak četrtek na voljo obiskovalcem igralnega salona za pogovor. Veliko pogovorov je že bilo. Običajno marsikoga zanima ne samo to, koliko sreče bo imel v večeru, pač pa tudi, kaj se mu bo dogajalo v prihodnosti. Kongo je tudi pripravil že dve veliki gala zabavi ob mojem 20-letnem osebnem in televizijskem ustvarjanju. Bilo je nepozabno, zato se takrat, ko ne svetujem gostom, z veseljem udeležim tamkajšnjih glamuroznih zabav, koncertov največjih zvezdnikov, ki gostujejo tam, in splošnega dogajanja, ki je zelo pestro. Še posebno zanimivo je bilo lani, ko smo v Kongu pripravil nadvse magično vzdušje za noč čarovnic. Za piko na i pa je poskrbela še naša intervizijska ekipa izbranih napovedovalcev prihodnosti in strokovnjakov s področja mejnih ved."