Fuller je nedavno oddelal pogodbo s televizijsko postajo NBC, za katero je kot producent posnel televizijsko adaptacijo filmov o Hannibalu Lecterju, v intervjuju za Entertainment Weekly pa je Fuller povedal, da je z Abramsom dogovorjen za nadaljnje filmske in televizijske različice "Zvezdnih stez", osredotočen pa je na snemanje filmov, ki bodo posadko Enterprisea redno vračali na velika platna.

Zamisel za novo serijo je predstavil režiserju prvih dveh filmov "X-Men" in producentu "Zdravnikov vesti" Bryanu Singerju, načrt pa naj bi bil, da trojec Abrams Fuller in Singer skupaj dela na projektu.

"S Singerjem sva velika navdušenca nad Zvezdnimi stezami in bi rada delala na takem projektu. Vseeno pa ne verjamem, da bo projekt zaživel pred izidom novega filma. Prav tako sem prepričan, da bi vse nadziral J.J. Abrams. On je trenutno skrbnik Zvezdnih stez,“ pojasnjuje Fuller.

Abrams že dela na nadaljevanju svoje različice "Zvezdnih stez" iz leta 2009, s katero je naredil kontroverzno potezo, ki bo v nadaljnjih delih verjetno močno prelomila z znano mitologijo vesolja, ki ga je ustvaril Gene Roddenberry.