Ponudbe največjih agencij lahko primerjate na enem mestu

Na našem sveže prenovljenem turističnem portalu GOhq.com je zbranih kar 48 največjih slovenskih in svetovno priznanih turističnih agencij. Tako lahko na enem mestu primerjate največjo turistično ponudbo in resnično izberete zase najboljšo in najcenejšo. Pred kratkim pa je portal GOhq.com zaživel v novi, modernejši podobi, ki vam iskanje še olajša.

Še enostavnejše iskanje s pomočjo Googlovega zemljevida

Največja nova pridobitev na portalu GOhq.com je Googlov zemljevid, s pomočjo katerega si lahko poiščete destinacijo za dopust tudi takrat, ko ne poznate imen krajev v državi, ki bi jo radi obiskali. Zemljevid smo predelali tako, da je na njem trenutno okoli 35.000 destinacij po svetu (v kratkem jih bo več kot 50.000) in na vsaki izmed njih ima vsaj ena od 48ih agencij na portalu GOhq.com ponudbo. Do ponudb lahko enostavno dostopate kar preko zemljevida s klikom na izbrano destinacijo.

Tudi v samem iskalniku vas čaka uporabna novost, in sicer napreden iskalnik, v katerem lahko s pomočjo dodatnih filtrov za kategorijo namestitve, storitev, število oseb, kraj odhoda itd…pridete do še natančnejših rezultatov.

Oglejte si najboljši turistični portal in si poiščite svoje počitnice na GOhq.com!