Isabelle Geoffry je 32 letna razigrana umetnica s prepoznavnim raskavim glasom in neverjetno sposobnostjo oponašanja trobente ter zase pravi, da je v življenju večkrat zašla iz svoje glasbene poti, a jo je ta vedno našla. Prepričana je, da je pomembno to, da je od vedno pela, a da se je prava glasbena kariera za njo pričela pred dvanajstimi leti.

V tem času se je učila v izjemnem centru za moderno glasbo CIAM v Bordauxu, sodelovala z mnogimi znanimi imeni, izkušnje nabirala s plesno skupino, ki je dve leti potovala po Španiji, v eni uri zaslužila več kot 400 evrov med uličnim nastopom, izvajala Edit Piaf v srcu Srbije, bila na jam sessionu v Casablanci in med vsem tem trenirala kung fu.

Njena najbolj znana pesem je zagotovo Je Veux, ki jo je zanjo napisala Kerredine Soltani, čeprav je Isabelle na svojem albumu avtorica tako glasbe kot besedila mnogih drugih pesmi, kot je Les passants.

Po izdaji albuma maja 2010 je postala znana v Belgiji, Švici, Avstriji in tudi v Srbiji, kjer je hitro dobila tudi Youtube oboževalce, ki so "zakrivili“ njen prihod tudi na Slovensko glasbeno sceno. Posnemati jo poskušajo mnoge mlade vzhajajoče Youtube zvezde, njen prvi hit pa sta v tekmovanju Misija Evrovizija zapeli tudi dvojčici Prusnik.