10-letni Maddox, leto mlajši Pax, sedemletna Zahara, petletna Shiloh in triletna dvojčka Knox in Vivienne bodo tako dobili svoj lastni zabaviščni park, ki bo povsem ekološko usmerjen. Na posestvu v Franciji, kjer številna družina živi, se bo park nahajal pod zemljo, napajala pa naj bi ga v celoti sončna energija, ki jo bodo zbirali sončni kolektorji. Tudi voda, ki bo poganjala vse mogoče vragolije, bo reciklirana.

V načrtih naj bi bili ogromen bazen, tobogani, tuneli, vožnje z čolni, velik piratski otok z gradom in gokart steza, pa tudi povsem avtentičen starinski vrtiljak s konjički, ki se gibajo gor in dol.

''Večina parka naj bi bila pod zemljo, pokrit pa naj bi bil s travnato rušo,'' je vir blizu para povedal časniku National Enquierer. Pitt pa naj bi v načrtovanje parka vključil tudi vsaj enega od otrok, saj je že pred časom povedal, da si želi, da bi eden od njegovih otrok postal arhitekt. Dejal je, da bo poskušal ''enega spraviti v te vode''. ''Ko s svojimi barvicami rišejo hiše, jim poveš, da je to prekrasna hiša. Poriniti jih je treba v določeno smer.''

Najbolj osamljen park na svetu

Sicer pa je nekoliko nenavadna vest, o kateri poroča drug ameriški portal, za katerega naj bi spregovoril še eden od virov, blizu paru. Angelina in Brad naj bi otrokom dejala, da jim bosta zgradila zabaviščni park, ki bo poln zabavnih stvari in raznoraznih zanimivosti in ''absolutno in popolnoma brez vaših prijateljev''.

Nadalje naj bi dejala, da bo to ''najbolj osamljen zabaviščni park na svetu'', še dodaja vir. Brad naj bi otrokom obljubil, da bo vrtiljak strašljivo osamljen in kot razlog za to navedel ''slavo, ki osami človeka''.

Ko so ju otroci vprašali, tako vir, zakaj so na tem svetu tako sami in brez prijateljev, naj bi Angie dejala, da je to zato, ker ''možje s kamerami pred vhodom nikoli ne odidejo.''

V parku naj bi bila tudi trgovinica s spominki, posebej prirejena za njune otroke in njihova nenavadna imena.