Kot je na sojenju Berlusconiju povedala 27-letna Imane Fadil, je Berlusconi v vili Arcore gostil divje zabave, vključno s striptizi, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

Fadilova je med prvim obiskom t.i. "bunga bunga" zabave v Berlusconijevi vili videla mladi ženski, oblečeni v nuni v "črnih tunikah, z belimi tančicami in križi", ki sta se slačili pred nekdanjim premierom. Ena od njiju je po besedah Fadilove bila Nicole Minetti, poslanka Berlusconijeve stranke Ljudstvo svobode v lokalnem parlamentu v Lombardiji.

Minettijeva se je po besedah Fadilove z žensko po imenu Barbara Faggioli začela zvijati v "seksi plesu" ter se slekla do spodnjega perila. Po navedbah Fadilijeve sta ženski tam tudi prenočili.

Kot je še povedala Fadilova, ji je Berlusconi na zabavi dal 2000 evrov v gotovini. Berlusconi se na milanskem sodišču zagovarja, ker je domnevno plačal za spolne odnose z mladoletno prostitutko, Maročanko Ruby s pravim imenom Karima el Mahroug. To je v Italiji kaznivo dejanje, za katero je predvidena triletna zaporna kazen.

Današnjega zaslišanja se je udeležilo več mladih žensk, ki so hodile na Berlusconijeve zabave v njegovo vilo. Berlusconi, ki sicer zanika kakršno koli krivdo, se na sodišču ni pojavil.