Ko ji je Karl Lagerfeld dejal, da je predebela, mu je gladko odvrnila, da je ponosna na svoje obline in da predstavlja večino žensk v današnjem svetu. ''Nočem biti kot večina deklet, ki jih pošilja vzdolž piste,'' je dejala in nič kaj laskavo dodala, da nikakor noče biti ''suhica v oprijetem mini krilu, ki ji ''jo**i'' gledajo iz majice''.

Nato si je debelušna Adele skupaj s svojim fantom, 36-letnim Simnom Koneckijem, premislila in začela hujšati. Z zelo strogo vegetariansko dieto in vsakodnevnim tekom s psom sta s fantom od konca marca izgubila vsak po več kot šest kilogramov, sedaj pa si je damica očitno vzela premor ne le od glasbene kariere, temveč tudi od diete. Čeprav naj bi z dieto nadaljevala vse do konca aprila in čeprav je dejala, da se v zadnjih mesecih ni nikoli počutila tako zdravo kot sedaj, pa vir blizu pevke trdi drugače.

''Adele uživa v svojem svobodnem času in zajema življenje s polno žlico. Uživa v hrani in neprestano obiskuje restavracije. Med nedavnimi velikonočnimi prazniki je pojedla neverjetne količine čokolade. Noče izgubiti kilogramov in hoče, da je to vsem jasno,'' je za angleški portal dejal vir blizu pevke.

Kot kaže bomo morali na (ne)opazne učinke diete še počakati.