Ljubljana V Gali hali bo DJ Borka (Borka Močnik) nocoj predstavil svojo prvo samostojno malo ploščo What Sticks, ki je izšla pri domači založbi za urbano in drugačno elektroniko rx:tx. Izdaja je dostopna v digitalnem zapisu ali kot zbirateljska zgoščenka, naslovnico zanjo pa je oblikoval kolektiv Multipraktik.

Borka, poznani ljubljanski didžej, že več kot deset let raziskuje pozabljene, obskurne, moderne in znane variacije funka, soula, hiphopa in breakbeata, tudi v njihovih jugonostalgičnih izpeljavah, kar se vse zrcali na pričujočem izdelku. Med osmimi komadi na albumu najdemo Borkov zasanjani glitch komad Stringy Thingy, ki je v digitalni obliki januarja samostojno izšel pri rx:tx, v sodelovanju z avstrijsko založbo Personal Rec., pa tudi kot sedempalična vinilna plošča. Remiks Stringy Thingy je prispeval hrvaški didžej Josip Klobučar, ki bo nastopil tudi nocoj.

Na odru se jima bosta pridružila didžej Bakto, s katerim Borka ob bobnarju Marjanu Staniću sodeluje pri projektu Jimmy Barka Experience, in bass didžej Freeverse. Vloga gosta bo pripadla čudežnemu dečku Ambassadeurs, ki prihaja iz Brightona v Veliki Britaniji. Na spletu je spontano in brez večjega hrupa zaslovel z nasekljano uspešnico M.O.P.E., pred kratkim pa je izdal tudi svoj kratkometražni prvenec Come a Little Closer pri britanski založbi Jalapeno. ku