Začetek sezone za vas ni bil enostaven.

Ne, res ne, kar me najbolj jezi. Imamo zelo dober dirkalnik, to dokazujejo rezultati Pastorja Maldonada, a sam sem storil še preveč napak. Za zdaj se v dirkalniku ne počutim še tako dobro, da bi lahko iz njega iztisnil največ. A iz dirke v dirko bo bolje, zelo sem optimističen pred nadaljevanjem sezone, saj čutim, da lahko posegamo po točkah na vseh dirkah.

Dirka bo pokazala kar nekaj stvari.

Da. Steza velja za zahtevno, a na njej dirkači radi vozimo, saj je polna kombinacij počasnih in srednje hitrih ovinkov. Poleg tega je tukaj precej težko ostati tik za dirkalnikom pred teboj, da bi na naslednji ravnini lahko uporabil sistem DRS. To je zahtevna steza, zato je toliko bolj zanimiva. A menim, da lahko naš dirkalnik ravno tu pokaže, kako dober je.

A na tej stezi niste vozili že dve leti?

Res je, zato bom moral na prostih treningih toliko bolj trdo delati, da mi bo spet prišla v kri. Če sem bil v Maleziji hiter, bom lahko tudi tukaj. Če bodo le pnevmatike zdržale, saj je steza zelo agresivna do pnevmatik. Tukaj se bo pokazalo, kako dobro dirkalnik sodeluje s pnevmatikami. A na tej dirki bo vse mogoče, vreme je lahko izredno spremenljivo, resno moramo računati z varnostnim avtomobilom, kljub visokim hitrostim pa zavore presenetljivo niso preveč obremenjene. 

povzeto po motorsport-total.com