Steve Wozniak, ki je skupaj s Stevom Jobsom in Ronaldom Wayneom ustanovil tehnološki velikan Apple, je povedal: "Bojazen, ki jo morda imajo mnogi, je, da je bil Ashton izbran, ker je trenutno priljubljen. Menim pa, da je bil njegov izbor plod profesionalnega dela. Vesel sem, da se je priključil projektu. Menim, da bo v projekt vložil veliko in da mu je dotična vsebina pri srcu.“

"Verjetno lahko rečem zgolj malo več, kot da izrazim prepričanje, da bo odličen in priljubljen film,“ je povedal Wozniak. "Upam, da bo film čimbolj resnicoljuben in pristen. Tega ne morem oceniti dokler film ni zaključen in si ga ogledam.“

Wozniak je povedal tudi, da mu je žal, da pri filmu ni mogel sodelovati tudi pokojni Steve, saj meni, da bi njegovo mnenje in vodstvo glede zgodbe, snemalne ekipe in izbire igralske zasedbe bilo neprecenljive vrednosti.

Jobsov film bo sicer posnel Joshua Mucahel Stern po scenariju Michaela Whiteleya. Snemanje filma se bo začelo maja in bo sovpadlo s Kutcherjevim premorom pri snemanju serije Dva moža in pol.

Film o prvem vzponu in padcu Steva Jobsa poln nepravilnosti

Sternov film pa ne bo prvi na temo Steva Jobsa. Leta 1999 je na predlogi knjige "Fire in the Valley: The Making of the First Personal Computer" Paula Freibergerja in Michaela Swainea televizijski film "Pirates of Silicon Valley" posnel Martyn Burke. Jobsu film ni bil všeč, a je bil zadovoljen, kako ga je odigral Noah Wyle. Wozniak je bil do filma manj kritičen, a je opozoril na napake, ki so se pojavljale v filmu. Predvsem glede datumov in osebah, ki so bile prisotne ob določenih ključnih trenutkih vzpona in padca Steva Jobsa ter nastanka Gatesovega imperija.