Ekipo Tine Maze so zastopali odvetnik Damjan Terpin, vodja ekipe Andrea Massi in manager Mazejeve Ralph Krieger. Med predstavniki SZS po napovedih ni bilo predsednika Tomaža Lovšeta, ki je za pogajanja zadolžil Kürner Čadovo, strokovnega vodjo Vlada Makuca in predsednika alpskega zbora in odbora Janeza Deklevo.

"Glavni del pogovorov je potekal o prihodnji sezoni, o pogodbi s pravicami in obveznostmi. Vsaka stran je predstavila svoje poglede in pričakovanja. Mi smo povedali naše možnosti, druga stran svoje poglede. Vse skupaj se dobro odvija in sem prepričana, da bomo lahko našli skupen dogovor," je dejala Kürner Čadova.

"Kar se SZS je za nazaj vse urejeno, glede obljubljenih nagrad predsednika Tomaža Lovšeta pa bodo, verjamem, tudi našli skupno rešitev. Na sestanku ni bilo Tine Maze, ki je na testiranjih, in Lovšeta. Pripravili smo osnovna izhodišča, želje in pripombe. To bomo predstavili vsak svoji strani. Mi smo že imeli svoja izhodišča, če jih bodo sprejeli, potem bomo v najkrajšem možnem času pripravili tudi pogodbo," je še dodala Kürner Čadova.

Da so bili pogovori konstruktivni, je potrdil tudi Terpin: "Pogovori gredo v pravo smer. O podrobnostih danes ne bi, tako smo se dogovorili. Več bo jasno jutri na novinarski konferenci," pa podrobnosti pogovorov ni hotel izdati niti odvetnik ekipe Tine Maze.