Adam Sandler je s filmom Jack & Jill osvojil tako nagrado za najslabšo sliko, kot tudi za najslabšega igralca in igralko, saj je imel dvojno vlogo in je igral moškega in njegovo nadležno sestro dvojčico. "Ni igral trojčkov, a če bi jih, bi lahko osvojil še več nagrad," je povedal ustanovitelj neslavnih nagrad John Wilson. Poleg tega pa je dobil tudi nagrado za najslabšo kostumografijo, pa tudi za scenarij.

Al Pacino je odigral najslabšo stransko vlogo, Sandlerjev kolega David Spade pa je za svojo vlogo dobil še eno nagrado žirije. To je celo edini film v zgodovini nagrad Razzies, ki je osvojil prav vse možne nagrade na podelitvi.

Adam Sandler je bil med nagrajenci že preteklo leto, ko je nagrado za najslabšega igralca prejel za vlogo v filmu Moja neprava žena. Dennis Dugan, režiser obeh komedij, je bil prav tako zvezda obeh podelitev.

Kljub vsemu pa je film Moja neprava žena prinesel več kot sto milijonov dolarjev dobička in je postal, tako kot ostale njegove komedije, pravi hit. Jack & Jill pa je do zdaj v blagajne prinesel 74 milijonov dolarjev, kar je eden slabših rezultatov, če ga primerjamo z njegovimi drugimi uspešnicami.

"Adam Sandler ima pri filmih odnos, da ne glede na to, kako neumen izpade, si bodo njegovi oboževalci film z veseljem ogledali," je dejal Wilson. Sicer pa so nagrade podelili v nedeljo zvečer v Santa Monici v Kaliforniji. Zmagovalci so navadno znani na predvečer bolj slavnih Oskarjev, a so se organizatorji tokrat odločili, da bodo podelitev premaknili na prvi april.