Sylvester Stallone

Preden je dobil glavno vlogo v filmu Rocky, je Stallone igral v filmih za odrasle, ki so mu nekaj časa prinašali zavidljivo visoke zneske. Bil pa je tudi zelo reven, celo tako reven, da je nekoč moral prodati lastnega psa. Verjetno je bilo to v času, ko je delal kot varnostnik v kinu, ali ko je delal v trgovini s suhomesnimi izdelki, ali pa ko je, ne boste verjeli, čistil kletke levov v živalskem vrtu.

Tom Cruise

Leta preden je posnel Top Gun, Misijo: Nemogoče in preden se je odločil za scientologijo, se je Tom Cruise prijavil v semenišče in želel postati duhovnik. Še pred tem je kot mlad deček raznašal časopis v Kentuckyju.

Lady Gaga

Pevka se je zelo zgodaj pričela truditi, da bi postala slavna, in se je že dolgo ukvarjala samo z glasbo. Je pa nekoč kratek čas delala kot natakarica v grški restavraciji.

Miley Cyrus

Preden je postala Hannah Montana in Disneyjeva super zvezda, je deklica že živela razkošno igralsko življenje, saj je njen oče Billy Ray Cyrus, bogat country pevec, že snemal lastne naniznake, v katerih je svoje zmožnosti preiskušala mlada Miley.

Madonna

Kdo ve, koliko stvari je počela Madonna, preden je postala kraljica popa. V javnost sta prikapljali zgolj informaciji o njenem golem poziranju in prodaji krofov v znani verigi Dunkin' Donuts.

Tim Allen

Zvezdnik nanizanke Sam svoj mojster je bil pred vlogo družinskega človeka vse prej kot to. V 70-ih je preprodajal kokain, kar ga je stalo tudi dveh let zaporne kazni.

Christopher Walken

Ko je bil star le 15 let, je delal v cirkusu in se celo naučil, kako ukrotiti leva.

Robin Williams

Glede na to, da je odličen komik, verjetno nikogar ne čudi, da je včasih delal kot ulični pantomimik. Pred tem je prodajal sladoled.

Dan Aykroyd

Zvezda filma Izganjalci duhov (v izvirniku Ghostbusters) je nekoč sortiral pošto in celo razmišljal o tem, da bi postal duhovnik.

Johnny Depp

Hollywoodski lepotec je kmalu sprejel odločitev, da bo igralec, zaradi česar nikoli ni končal šolanja. Je pa nekoč že delal kot telefonski prodajalec. Prek telefonskih klicev je prodajal pisala.

Eva Mendes

Vroča latino ženska, ki je vidnejši vlogi odigrala v Hitchu in The Other Guys, je pred mnogimi leti prodajala hot doge v nakupovalnem centru v Kaliforniji.

Andrea Bocelli

Eden izmed slavnih slepih glasbenikov je pred pevsko kariero delal kot odvetnik neke odvetniške pisarne. Čez dan je reševal primere v pisarni, ponoči pa pel v nekem baru v Pisi. Šele po tridesetem letu starosti se je pričela razvijati tudi njegova pevska kariera.

Whoopi Goldberg

Preden je postala slavna igralka, jo je bilo mogoče videti kot uslužbenko v banki ali pa kot zidarko.

Harrison Ford

V filmu Ameriški grafiti je odigral svojo prvo vlogo, za katero pa je dobil tako nizko plačo, da se je odpovedal igri in za nekaj časa postal mizar, dokler ni dobil vloge v Vojni zvezd in se resneje lotil svoje igrlaske kariere.

Katey Sagal

V nanizanki Družina za umret je Peggy Bundy, ki jo je igrala Sagalova, vedno obupno pela, kar pa je daleč od resničnosti. Katey je bila namreč spremljevalni vokal Bobu Dylanu in Bette Midler.

Danny DeVito

Delo, s katerim si je služil kruh, preden je postal zvezda, danes povezujejo z njegovim rojstnim krajem New Jerseyem. Bil je namreč frizer.

Steve Buscemi

Zvezda nanizanke Imperij pregrehe (v izvirniku Boardwalk Empire) se je nekoč uspešno boril z ognjem in se na svojo staro pot vrnil po septembrskem napadu na dvojčka in s kolegi gasilci pomagal čistiti ruševine. Delal je tudi kot natakar in voznik kamiona.

Spodaj pa si lahko ogledate še video izsekov iz filmov s filmskimi zvezdami, ki so bile šele na začetkih svojih karier. Bi jih prepoznali?