Najboljši strelec Los Angelesa je bil španski zvezdnik Pau Gasol (21 točk, 11 skokov), Andrew Bynum pa je dodal 19 točk in 10 skokov.

"Če bi zgrešil to trojko, mislim, da bi me vsi pokončali po hitrem postopku. Očitno sem toliko trmast, odločen in s pravim odnosom," je po tekmi negativnih rekordov dejal Bryant. "Mislim, da je vsega kriv spored, zaradi skrajšane sezone imamo ogromno tekem v tako kratkem času. V svoji karieri sem še vedno znal najti rešitev za vsako težavo in tudi tokrat ne bo nič drugače."

Košarkarji Memphis Grizzlies so bili boljši od Milwaukee Bucks z 99:95. Slovenski reprezentant Beno Udrih je igral 15 minut, v tem času pa prispeval štiri podaje in štiri točke za Milwaukee.

San Antonio je premagal Indiano s 112:103 za sedmo zaporedno zmago. Izkazal se je Tim Duncan s 23 točkami in 11 ujetimi odbitimi žogami.Los Angeles Clippers je premagal Utah Jazz s 105:96, Philadelphia 76ers je bila boljša od Atlanta Hawks s 95:90, Detroit Pistons je šele po podaljšku strl odpor Charlotte Bobcats s 110:107, košarkarji New Jersey Nets pa so premagali Sacramento Kings s 111:99.

Slabe novice pa kljub zmagi nad Clevelandom (91:75) prihajajo iz New Yorka. Odkritje letošnje sezone Jeremy Lin bo zaradi poškodbe kolena moral na operacijo meniskusa in bo z igrišč odsoten vsaj šest tednov. To pomeni, da če se Knicks ne uspejo uvrstiti v končnico, Lina na parketu v tej sezoni ne bomo več videli. New York je trenutno na osmem mestu v vzhodni konferenci, ki še zadnje prinaša nastop v izločilnih bojih. Pred edinim resnim tekmecem, Udrihovim Milwaukeejem, ima ob odigrani tekmi več, tri zmage prednosti.