V Dallasu je Dirk Nowitzki zadel 21 točk, vendar ni bil ključni mož tekme. Rezervisti gostiteljev so dosegli kar 48 točk, 15 skokov in 12 podaj, Rodrigue Beaubois (14), Brandan Wright (13) in Jason Terry (12) pa so dosegli dvomestno število točk. Terry je s sedmimi zaporednimi točkami tudi odločil tekmo. Dragić je bil drugi strelec gostov; boljši je bil le Luis Scola z 22 točkami in osmimi skoki.

Kljub porazu Houstona smo lahko zadovoljni z novo odlično predstavo Dragića, ki ponovno ni pozabil na atraktivno igro. Njegovo poigravanje z Jasonom Kiddom in podaja za hrbtom do Scole, je bila izbrana za najlepšo akcijo večera.

Zmagala pa je druga ekipa, v kateri igra slovenski košarkar. Košarkarji Milwaukee Bucks so ugnali Atlanto Hawks s 108:101, Beno Udrih pa je za gostitelje v 15 minutah in 48 sekundah v statistiko vpisal štiri točke, pet podaj in en skok. Monta Ellis je nanizal 33 točk, 17 v zadnji četrtini, temu pa je dodal še osem podaj. Za zmago, s katero se je njegova ekipa zelo približala New York Knicks na osmem mestu, ki še vodi v končnico, je Brandon Jennings prispeval 18 točk, Josh Smith pa je bil s 30 točkami in 18 skoki prvi mož gostov.

Ekipa Oklahoma City Thunder, najboljša na zahodnem delu lige, je s 109:95 na krilih Russella Westbrooka (32 točk, osem podaj), Kevina Duranta (25 točk) in Jamesa Hardena (21 točk) v gosteh premagala Portland Trail Blazers. Doma je klonila tudi ekipa Golden State Warriors. Naletela je na moštvo Los Angeles Lakers iz izgubila s 101:104, odločil pa je Kobe Bryant (30 točk) z uspešno zaključenimi akcijami v zadnjih 64 sekundah. Svojih navijačev niso razveselili niti igralci Phoenix Suns. Tony Parker je z osmimi točkami v začetku zadnje četrtine prevesil tehtnico v prod gostom iz San Antonia, ki so zmagali s 107:100.

Philadelphia 76ers se je po zmagi nad Clevelandom s 103:85 ponovno povzpela na prvo mesto atlantske skupine. Jodie Meeks je z 31 točkami dosegel rekord kariere. Vseh pet članov prve peterke ekipe Memphis Grizzlies, ki je ugnala Minnesoto Timberwolves s 93:86, je doseglo dvomestno število točk in nadoknadilo izostanek Marca Gasola, ki ni igral zaradi zvitega desnega gležnja.