Vzdušje v Romantiki - Idili razvajanj v dvoje pričara zasebnost wellness suite, kjer vas ob soju svečk in zvenu kozarcev s penino navdušujejo žuboreča kopel, toplota keramičnega ležišča in naravna aromaterapija v finski savni na terasi.

Ambient in ponudba IDILE, Wellness & Spa, sledita značilnostim štirih letnih časov. In prav Beauty & Spa - Idila lepote je tisti, ki odkriva pomladno čarobnost življenja.

Vstopite v sanje in si privoščite čas zase, za preroditev telesa in duha…

V IDILI, Wellness & Spa, vam ob zdravem načinu prehranjevanja in gibanja pomagamo preoblikovati telo z najsodobnejšim aparatom LPG, ki po naravni poti pripelje do zavidljivih rezultatov.

Znotraj individualnega programa priporočamo obloge za vlaženje, hranjenje in razstrupljanje telesa v posebni vodni postelji "Soft pack", kjer obloga na temperaturi 37 stopinj Celzija deluje globlje v podkožju.

Dietni programi oz. programi za preoblikovanje telesa so individualno prilagojeni željam uporabnikov in realnim ciljem. Pomemben del programa je posvet z zdravnico, ki z individualnim razgovorom preveri zdravstveno stanje posameznika in spremlja doseganje želenih rezultatov.

Nege obraza v IDILI odlikujejo sproščujoče okolje, strokovno osebje ter vrhunski naravni kozmetiki Sothys in Pevonia Botanica. Različne nege obraza so prilagojene predvsem tipu in stanju kože.

Vrhunec anti-age nege v IDILI je LPG-aparat, ki mehansko spodbuja in aktivira naravni proces obnove in nastajanja kolagena in elastena ter s tem zavira proces staranja kože.

Za doseganje še boljših in trajnejših rezultatov svetujemo, kako pravilno izvajati nadaljnjo nego kože tudi doma.

Obiščite IDILO, Wellness & Spa, v Termah Zreče in se zadovoljni podajte v letošnjo pomlad. Vaša koža bo lepa, sijoča in mladostnega videza, počutili se boste kot prerojeni in pripravljeni na nove izzive, ki vam jih pripravlja življenje. www.terme-zrece.eu

promocijsko besedilo