In prav možno je, da tudi ta novica ni nič kaj več kot le trač, ki prodaja rumene novice. Seksi pevko in sveže ločenega igralca Ashtona so v zadnjih dneh namreč večkrat videli skupaj na večernih pohodih, kar so takoj začeli povezovati z resno zvezo. Britanski Sun pa je v zadnjem članku o njiju zapisal, da zveza ne traja le kakšen dan, ampak da se dvojica videva že več mesecev.

Simpatična hollywoodska zvezdnika naj bi se začela dobivati že decembra lani, spoznala pa naj bi se na zabavi skupnega prijatelja. "Afera se je začela takoj, ko sta se spoznala in si izmenjala številki. Potem sta si pošiljala sporočila in se zmenila za zmenek,“ je za časnik Sun potrdil neimenovani vir.

Rihanna naj bi svoji prijateljici zaupala, da je Ashton "zabaven in simpatičen“, a je njuna zveza zaenkrat še v povojih, tako da o čem resnem še ne govorita. "Dobro poučeni viri“ pa vendarle znajo povedati, da je pevka, rojena na Barbadosu, že začela obiskovati ure kabale, s katero se ukvarja – kakšno naključje! - ravno Kutcher. Novinarja Suna so tako prišli do zaključka, da to potrjuje, da se je Rihanna za igralca zelo zagrela.