Vivo, ki je na zmagovalnih stopničkah Zlate niti v tretje, s svojim delovanjem in timskim duhom ustvarja ugodno klimo za zaposlene in posledično tudi uspešno posluje. Zaposleni so očitno motivirani za delo in ustvarjanje, ki jim prinaša izzive. Hkrati so v letih sodelovanja pri Zlati niti pokazali razvoj in napredek na področju kakovosti odnosa med organizacijo in zaposlenim ter pripravljenost to izkušnjo deliti in razvijati, tudi mednarodno.

Direktorica podjetja Vivo mag. Jerneja Kamnikar je na Odru pod zvezdami povedala, da je tretje priznanje po vrsti presenečenje, velika odgovornost, hkrati pa čast in spodbuda za naprej. "Zlata nit vivovce prepleta že četrto leto in naj bo to priznanje nagrada mojim sodelavcem ob naši polnoletnosti. V časih, ki za vse niso najbolj prijazni, upamo, da smo in da bomo ostali tisti mehki element, ki vas bo povezoval tudi v prihodnje, da nas boste prepoznali kot potrebne ne samo za namene prehranjevanja, temveč tudi za namene druženja in povezovanja," je dejala Kamnikarjeva.

Ob tem je izrazila tudi zadovoljstvo, da so bili pretekli nagrajenci Zlate niti uslišani, da je nastal Zaposlitveni izziv. "V Vivu smo ponosni, da je med nami oseba, ki se nam je pridružila prek Zaposlitvenega izziva in je danes že med našimi ključnimi kadri. Še naprej se bomo obnašali odgovorno in bomo dobrim kadrovskim praksam pridružili tudi gospodarsko rast," je obljubila direktorica podjetja Vivo.