Ali imate občutek, da so vas Poljaki na prvi tekmi podcenili?

Ne. Vsaj takšen občutek sem dobil v pogovorih z Urošem Zormanom in našim nekdanjim soigralcem Denisom Buntićem. Vedeli so, da nismo za odpis, a očitno jim po igri ne ležimo - tako kot marsikateremu nasprotniku. V primerjavi z njimi, ki so višji, težji in počasnejši, smo mi manjši in hitrejši. Vajeni so igrati proti "bikom", zato proti nam, ki smo drugačni tipi igralcev, težko igrajo. In to je prednost, ki jo moramo izkoristiti v Kopru.

V Kielcah je Uroš Zorman malo igral.

To me je zelo presenetilo. A se ne pritožujemo, saj je bilo to dobro za nas. Upamo, da bo malo igral tudi v Bonifiki. Nasploh so me Poljaki razočarali, saj sem pričakoval precej več od takšne vrhunske zasedbe.

Kaj je recept za končni uspeh?

Čeprav bomo igrali v Bonifiki, nas čaka težja tekma kot na Poljskem. Kielce tudi igrajo na gostovanjih bolje kot doma, kar bo še dodatna nevarnost. Na prvi tekmi smo odlično igrali, a to še zdaleč ni bil naš maksimum. Če bi imeli še Osmajića in Krivokapića, bi že v Kielcah zanesljivo zmagali. Sposobni smo torej še boljše predstave, končni zmagovalec pa bo tisti, ki bo imel boljšo obrambo in vratarje.