Po poročanju britanskega BBC bo Michael 1000 vstopnic za koncert na Dunaju podaril zdravniškemu osebju, ki je skrbelo zanj med boleznijo. V sklopu turneje bo sledilo več koncertov po Veliki Britaniji, med drugim tudi v znameniti londonski dvorani Royal Albert Hall.

Zvezdnik, ki je prebolel pljučnico, zaradi česar je moral novembra lani odpovedati evropsko koncertno turnejo, se je ob predstavitvi novih koncertnih datumov zahvalil zdravnikom in medicinskemu osebju, ki so mu po njegovih besedah rešili življenje, pa tudi svojim oboževalcem in družini za vso ljubezen in podporo. "Veselim se snidenja z vsemi," je dodal.

Organizatorji turneje so potrdili, da bodo vstopnice, kupljene za kateregakoli od koncertov, ki so bili lani prestavljeni, veljavne za nove koncertne datume.

Glasbenik je zbolel novembra lani le nekaj ur pred koncertom v avstrijski prestolnici. Do takrat je v okviru turneje izvedel 46 od prvotno 65 načrtovanih koncertov, januarja pa je sporočil, da bodo novi datumi koncertov določeni naknadno.