Z mešanico Androida 4.0 (Ice Cream Sandwich) in HTC Sense™ 4 HTC, HTC One X zagotavlja prav posebno uporabniško izkušnjo. HTC Sense 4 z novim, še zmogljivejšim fotoaparatom, postavi izkušnjo fotografiranja na povsem novo raven, saj omogoča posnetek neverjetnih fotografij v trenutku. Vrhunsko mobilno doživetje pa zagotavlja tudi Beats Audio™ tehnologija, ki je integrirana v vse multimedijske funkcije telefona.

Fotoaparat

Z f/2.0 objektivom in samodejnim visoko dinamičnim razponom (HDR) zmogljivosti, omogoča HTC Sense tehnologija hiter zajem fotografije v odlični kakovosti, tudi v neugodnih svetlobnih pogojih. Posnetek lahko naredite v le 0.7 sekunde, z novim super hitrim 0.2-sekundnim samodejnim izostrevalcem pa vam ne bo ušel noben trenutek. Z zaporednim fotografiranjem, kjer naredite 4 posnetke na sekundo, kar lahko rezultira v skupaj kar 99 posnetkov na enkrat, in s funkcijo fotografiranja med snemanjem HD videa ali pa med predvajanjem le-tega, ne boste zamudili super posnetka ali pa bili postavljeni pred dilemo izbire fotografije ali videa.

Zmogljivo delovanje

Srce HTC One X poganja štirijedrni procesor 1.5GHz Super 4-PLUS-1™ z vgrajeno peto Battery Saver Core in visoko zmogljivostnim 12-Core NVIDIA® GPU, ki skupaj omogočajo živahno in bogato grafiko, še hitrejšo in polnejšo večopravilnost in daljšo življenjsko dobo baterije. S 4.7-paličnega in 720p HD zaslona, ki ga sestavlja Corning™ Gorilla Glass, navdušujejo svetle in živahne barve, ki se zlivajo v unibody ohišje, le-to pa združuje edinstvenost ‘klavirskega’ visokega sijaja ob straneh in matirano črnino na zadnji strani, kar telefonu daje sofisticiran, čudovit izgled.

Napreden zvok

Integracija funkcije Beats By Dr. Dre Audio™ zagotavlja bolj bogat in avtentičen zvok ne glede na to, ali poslušate svojo najljubšo glasbo, gledate YouTube™ video ali pa igrate igrice. S priljubljenimi storitvami in glasbenimi aplikacijami lahko prilagajate Music Hub in imate tako vso glasbo zbrano na enem samem mestu.

Dostopajte do vsebin kjerkoli že ste

HTC v partnerstvu z Dropbox-om razširja meje shranjevanja in omogoča 25 GB prostega prostora v Dropbox-u za obdobje dveh let – kar predstavlja dovolj prostora za 10.000 zelo kvalitetnih fotografij –in je zato urejanje, shranjevanje in izmenjava dokumentov na poti zelo preprosta.

Dodatna oprema

S HTC One X lahko svoje fotografije in video posnetke delite na povsem nov način. Ko priključite brezžični HTC Link Media HD* v HDMI vašega televizorja (ne glede na znamko televizorja - pomembno je le, da ima HDMI ), lahko s prijatelji, družino ali sodelavci preprosto izmenjujete vaše fotografije, video posnetke, ali karkoli drugega na telefonu.

S HTC One X lahko svojo najljubšo glasbo zdaj še lažje vzamete tudi na pot. Za povezavo na več kot 50.000 spletnih radijskih postaj po svetu ali pa predvajanje glasbe s katere koli storitve ali aplikacije na telefonu preko avtomobilskih zvočnikov, preprosto povežite novi HTC Car Stereo Clip* z zvočnim sistemom avtomobila.