Velika noč na morju je nekaj posebnega (velika noč), doživite pa jo lahko ob vseh tradicionalnih velikonočnih dobrotah, kot da bi bili doma. Ob velikonočnem zajtrku na novo urejeni terasi hotela Kvarner je čudovit pogled na modrino Kvarnerskega zaliva brezplačen, mize pa ponujajo vse velikonočne dobrote kot so pisani pirhi, sladki kruh, šunka v kruhu s hrenom, divji beluši.
Jedi iz belušev bodo prevladovale v opatijski gastronomiji tudi v aprilu (divje beluše lahko naberete med sprehodom po obronkih Učke). Tradicionalno se pripravljajo v fritajah, s fuži ali pa v ribjih in mesnih jedeh. Na terasi hotela Kvarner bo od 17. do 24.4. v ponudbi degustacijski meni na osnovi belušev.

Za vse tiste, ki vnaprej načrtujejo svoj poletni oddih, priporočamo, da pohitijo do 31.3., ker bodo najhitrejši lahko veliko prihranili! Do tedaj namreč velja First Minute ponudba (first minute) za rezervacijo poletnega oddiha v Opatiji po 30% znižanih cenah. Lahko izbirate med hoteli s tremi do petimi zvezdicami na Opatijski rivieri s privatnimi plažami, bazeni in jacuzziji v vrtu ali na plaži, v vrtnih restavracijah z mediteranskimi dobrotami in z najboljšimi vini, v hotelskih sobah s fantastičnim pogledom na morje, z oddihom v novih, klimatiziranih mobilnih hišicah z zunanjo teraso in žarom, pa vse do družinskega oddiha v miru mediteranskega zelenila ob več kot kilometer dolgo plažo v Mošćenički Dragi, v varianti light all inclusive (posebna ponudba).

Za več informacij obiščite www.liburnia.hr