Z odlično opremljenimi konferenčnimi dvoranami in geografsko lego, saj je Velenje na pol poti med največjima slovenskima mestoma Ljubljano in Mariborom, je Hotel Paka zelo zanimiv in primeren za izvedbo poslovnih srečanj za udeležence iz vse Slovenije. V poslovnokonferenčnem centru ima hotel šest konferenčnih dvoran, ki ponujajo in zagotavljajo prav vse, kar je potrebno za izvedbo seminarjev, konferenc, skupščin ter drugih poslovnih srečanj in druženj. Velika dvorana sprejme 250, mala 66 oseb, v dveh predavalnicah, ki lahko sprejmeta 40 oziroma 80 oseb, pa je možna poljubna postavitev miz. Za manjše sestanke sta na voljo še sejna in demo soba.

V najem konferenčnega prostora - ta je v primeru, da udeleženci prenočujejo v hotelu, brezplačen - je vključena vsa tehnična oprema, ki je potrebna za brezhibno izvedbo seminarjev. Poleg kakovostnih LCD-projektorjev in računalnikov za predstavitve z dostopom do interneta, brezžičnega omrežja (wlan), ozvočenja, grafoskopov in tabel je na voljo tudi vsa oprema za simultano prevajanje.

Zelo pomemben del poslovnih srečanj je zagotovo tudi odlična gostinska ponudba. V gostinskem delu Hotela Paka, ki obsega restavracijo, kavarno in domačo slaščičarno, izvrstno poskrbijo za odmore, poslovne zajtrke, kosila, večerje in sprejeme. Dodatna možnost je priprava kosila ali večerje v reprezentančni Vili Herberstein ali sprejem z večerjo na Velenjskem gradu, kjer v čarobnem grajskem okolju Hotel Paka poskrbi za catering.

Hotel Paka premore petdeset sodobno opremljenih in klimatiziranih sob z dostopom do interneta. Za goste in udeležence seminarjev je dobro poskrbljeno tudi v prostem času. Kulturna ponudba mesta Velenje, ki je bilo že večkrat razglašeno za najlepše slovensko mesto, je pestra, blizu sta termalni središči Topolšica in Dobrna, v mestu so teniška igrišča, zimski bazen in drugi, zelo dobro vzdrževani kulturni in športni objekti.

Večina obiskovalcev Velenja se odloči za ogled Muzeja premogovništva Slovenije, ki ponuja pravo adrenalinsko doživetje v rudarskih rovih, globoko pod zemljo. Tu je tudi Muzej Velenje na Velenjskem gradu z zbirkami, ki so prava paša za oči.

Poleg kakovostnih storitev in brezhibne tehnične in gostinske podpore je za organizatorje izobraževanj, konferenc, srečanj in druženj zelo pomemben dejavnik prijetno vzdušje, ki vlada v Hotelu Paka. Tudi zato različni organizatorji iz vse Slovenije in tujine v poslovnokonferenčnem Hotelu Paka izvedejo več kot petsto najrazličnejših seminarjev in izobraževanj na leto.

Prijazno v vabljeni v Hotel Paka v Velenju!

www.hotelpaka.com promocijsko besedilo