Hkrati pa lastna catering služba omogoča pogostitev skoraj kjer koli, naj bo to v naravi, v kateri izmed dvoran ali restavracij.

Ponudbo petih hotelov (Larix, Kompas, Grand hotel Prisank, Alpina in Špik) ter apartmajske hiše dopolnjujejo kar trije wellness centri, kjer lahko udeleženci zaplavajo v katerem izmed bazenov, se ogrejejo v savnah ali pa prepustijo spretnim rokam maserk. Posebnost wellness ponudbe je zagotovo Alpski wellness Špik. Ta s pristnim alpskim ambientom petih tematskih sob (voda, les, ogenj, zemlja in kovina) in s pomočjo alternativnih metod, kot so barva, zvok, aroma, toplota, knaipova kura, kisikova terapija ter infrardeča savna, uravnoveša in ustvarja harmonijo notranjih organov, kar se odraža na telesni in duhovni ravni.

Hotelsko ponudbo (hotelske restavracije) bogatijo tudi več manjših objektov na Snežni plaži, prostor za piknike, restavracija Fabula, ki sprejme do 110 oseb, in lastna blagovna znamka slaščic - Sladka Julija, ki doda piko na i vsakemu srečanju.

Kranjska Gora s svojo okolico kar kliče po aktivnem in zdravem preživljanju prostega časa. Razni timbildingi, zabava pod vodstvom animacijske službe ali le sprehodi v naravi pa bodo lepo zaokrožili vaše srečanje v objemu gora. promocijsko besedilopromocijsko besedilo