Kot so sporočili iz Dela, Maučec Zakotnikova s svojim poglobljenim znanjem in visokimi poklicnimi standardi celostno obravnavo bolnika. Z vztrajnostjo in predanostjo lastnemu poslanstvu je uveljavila paradigmo preventive, ki popularizira pomen zdravega in harmoničnega življenja.

Priznanje in darilo za to priložnost, umetelno izdelano broško draguljarne Malalan, ji je izročila odgovorna urednica One in Oneplus Sabina Obolnar. Nagrajenka je prejela tudi bon pokrovitelja večera družbe Mercator v vrednosti 3000 evrov, ki ga bo namenila v dobrodelne namene.

Revija Onaplus v svojem poslanstvu enkrat letno izpostavlja in upodablja Slovenke, ki s svojim delom uresničujejo najvišje strokovne standarde in ob tem navdihujejo, spreminjajo, vplivajo, spodbujajo, motivirajo.

Na predvečer 8. marca je že drugič pred uglednimi gosti predstavila seznam petdesetih najvidnejših posameznic, ki so s svojo profesionalno, strokovno in osebnostno odličnostjo zaznamovale minulo leto.

Slovesnost Oninih 50 je potekala pod režisersko taktirko Mateja Filipčiča, ki je v program, povezovala sta ga Petra Kerčmar in Mario Galunič, vpletel veliko aktualnih ženskih vprašanj.
vi/ako