Panorama je preprosto osupljiva

Nekaj svežih ujemajočih se barvnih poudarkov in osupljiv razgled na kristalno čisto morje, bližnje otočje ter mogočen gorski greben Velebit poskrbijo za senzacionalno razvajanje oči z vseh strani. V katero koli smer neba boste uprli svoj pogled, vas bo edinstveno ozadje resnično začaralo. Na regionalno lepoto okoli hotela, ki stoji na slikoviti konici polotoka Punta Skala, nas še dodatno opozarja barvni kontrast temno modrega morja in svetlih bleščečih barv peska in kamna.

Popolni luksuz za telo

6000 kvadratnih metrov Acquapura SPA, oaza iz savn, ležalnikov za masažo, zasebnih SPA-jev z lastnim balkonom, pokriti in zunanji bazeni, neizmerno impresiven velik hamam v velikosti 700 kvadratnih metrov, skratka vse, kar lahko v splošnem povzamemo z besedami wellness, beauty in tudi lifestyle.

Oaza za čute

Restavracije na prvovrstni lokaciji in kulinarika s svetovljanskim navdihom. V receptu za uspeh precej pomembna "sestavina" je zagotovo glavni kuhar Franz Castlunger. Ekipa v kuhinji postreže dobrote italijansko-dalmatinske kuhinje, ki so osnovane na regionalnih svežih izdelkih.

Za uživanje ob še zadnjem kozarčku pred spanjem ali v romantičnem ozračju dalmatinske noči se srečamo v salonu z barom "Sotto Voce". Druge kulinarične vrhunce ponujajo hotelska restavracija "Jadran", "bistro SPA", kadilnica "Cigar Lounge", bar na plaži "Baracuda" in picerija "Galia". To je sedem božanskih kulinaričnih dobrot.

promocijsko besedilo