Za res dobro znanje tujega jezika so potrebna tekoča komunikacija, dobro razumevanje govorjenega jezika, vešče izražanje, poznavanje trendnih izrazov, besednih obratov … Zato mnogi starši otroke pošiljajo na jezikovne tečaje v tujino, saj vedo, da je to eden od najboljših načinov, da otrok ali najstnik uspešno "spregovori" v tujem jeziku.

Pri jezikovnih tečajih v tujini je ključno, da ima organizator dobro znanje in dolgoletne izkušnje, saj le tako lahko izbere res dobre jezikovne šole in programe, prilagojene znanju slovenskih tečajnikov. Izjemno pomembna je tudi dobra lokacija šole.

Izberite zanesljivega partnerja - Kompas

V Kompasu se že 45 let ukvarjajo z organizacijo jezikovnih potovanj, zato jih odlikujejo bogate izkušnje in odlično poznavanje tega področja. Tako izbirajo samo zares kakovostne tečaje, ki za dano ceno ponujajo največ. Z jezikovnimi šolami, ki jih predstavljajo v katalogu Tečaji tujih jezikov 2012, sodelujejo že vrsto let in ves čas spremljajo kakovost njihovega dela.

Za Kompas so najpomembnejši tečajniki in njihovo dobro počutje. Zato imajo vse poletje v Angliji svojega predstavnika: tečajnike nad 16 let vsaj enkrat na teden obišče, sicer pa je 24 ur na dan dosegljiv na mobilnem telefonu. Skupine mlajših tečajnikov spremljajo Kompasovi spremljevalci.

Vse Kompasove šole so na odličnih lokacijah. Izredno pomembna je tudi transparentnost - povsod je jasno navedeno, kaj je v ceni vključeno, za kakšno nastanitev gre itd.

V Kompasovih videoreportažah (na www.kompas.si) si lahko ogledate, kakšno je vzdušje na jezikovnih šolah.

Kompasov katalog Tečaji tujih jezikov 2012 najdete v vseh poslovalnicah Kompasa ali na www.kompas.si, lahko ga naročite tudi po telefonu 01 200 6155.

promocijsko besedilo