Danes je bilo lepo biti kapetan Olimpije, sladka zmaga sploh ob vseh težavah s poškodbami, ki so vas napadle v končnici.

Že od prve tekme naprej nas spremlja ta nesreča, tako rekoč na vsaki tekmi ostanemo brez vsaj enega igralca. Ne glede na vse smo pokazali in dokazali, da lahko enakovredno merimo moči s prav vsako ekipo. Borili smo se od prve do zadnje minute in tudi ko so oni prvi povedli, se nismo vdali. Verjeli smo v našo zmago, se borili do konca in zasluženo slavili uvrstitev med četverico najboljših.

Mladi Matic Boh je prvič v življenju branil na tako zahtevni tekmi, po 60 odigranih minutah pa je bil tako izčrpan, da je ostal skoraj brez besed. Brez pomoči soigralcev bi mu bilo gotovo še težje?

Pred njim je še veliko takšnih tekem na najvišji ravni, odlično je branil in kapo dol pred njim.

Sprašujemo se, kako polne so sploh baterije igralcev, ki ste še zdravi. Nekaj dni premora bo gotovo dobrodošlih?

Baterije bodo vseskozi polne. Ob takšnem vzdušju ne more biti drugače. Priznam, da smo po takšni tekmi vsi utrujeni, toda že v torek je nova tekma. Nekaj časa za počitek bo, a vložek je prevelik, da bi mislili na utrujenost. Moram se zahvaliti tudi prekrasnemu občinstvu, ki mora vedeti, da igramo zaradi njih. Bili so odlični in upam, da nam bodo stali ob strani tudi na naslednjih tekmah. Tudi z njihovo pomočjo si želimo do finala!

Uvrstitev v polfinale je gotovo prvi vrhunec letošnje sezone.

Že vse od prve tekme igramo na visoki ravni, oba zastavljena načrta, najprej neposredna uvrstitev v končnico, nato še polfinale, smo uresničili. Verjamem v našo zmago tudi v polfinalu, pa čeprav še ni znano, ali bomo prekrižali palice z Linzem ali Celovcem. Šli bomo do konca.