"Navijači so zame nekaj posebnega, dajejo mi posebno energijo in zagon! In izvrstno se mi zdi, da jih lahko aktivno vključim pri izboru pesmi, ki me bo proti Uushoni pospremila v ring. Glede na to, da nas je na moji facebook strani zelo veliko, se mi zdi ta kanal nadvse primeren za takšno akcijo. Veselim se dobrih predlogov in končnega izbora," je povedal Dejan Zavec (31 zmag, 18 s KO, 2 poraza), ki se ta čas v Nemčiji pripravlja na obračun z Bethuelom Uushono (25 zmag, 8 s KO, 1 poraz, 1 neodločen).

Kot rečeno, izbor bo potekal izključno na uradni Zavčevi facebook strani, navijači oziroma Dejanovi facebook prijatelji pa bodo od petka, 2. marca do torka, 6. marca vpisali svoj predlog pesmi. Med vsemi predlogi bo Dejan osebno naredil ožji seznam petih pesmi - predlagatelji teh petih pesmi bodo nagrajeni z vstopnicami za dvoboj z Uushono -, med katerimi bo kasneje potekalo še dodatno glasovanje.

Nato bo Zavec dokončno izbral pesem, ki ga bo v soboto, 24. marca, v mariborski dvorani Tabor pospremila v ring. Svojega dokončnega izbora pa ne bo izdal, ampak bo to popolno presenečenje, saj bo pesem dejansko razkrita šele ob prihodu v ring.