"Super je bilo. Strašno sem vesela naše skupne zmage, obenem pa se mi zdi, da zdaj spet res tekmujem v vodi in ne plavam le gor in dol," je po tekmi opozorila Isakovićeva, ki je na mitingu odplavala najboljša dosežka na 100 jardov prosto in 100 delfin, kar dokazuje, da je pridobila na hitrosti. Za sekundo je za osebnim rekordom zaostala na 200 prosto in 200 delfin, a vrhunec forme načrtuje čez tri tedne, ko bo Auburn gostil prvenstvo NCAA, kjer bo Berkeley skušal ubraniti lansko zmago.

Isakovićeva je ocenila svoje nastope, čeprav je univerzitetno plavanje tudi ekipni šport: "Zelo sem vesela svoje prve zmage na 100 delfin in seveda tudi dosežka v kravlu. Ob tem smo v štafeti 4 x 100 mešano odplavale nov rekord, tako imenovani rekord 'US Open', kar je nekaj posebnega, na 4 x 200 prosto pa smo zmagale in imamo trenutno drugi najhitrejši čas v državi. Sama sem v tej štafeti plavala zelo dobro, posamično pa je bil izid na 200 prosto nekaj slabši, a sem imela le 10 minut odmora po delfinu in sem bila utrujena."

Za potrditev forme je Isakovićeva nato poskrbela dan po tekmovanju Pac 12, ko je nastopila še na testni tekmi v 50-metrskem bazenu. V jutranjem nastopu je na 100 delfin z 59,65 popravila osebni rekord tudi v velikem bazenu, svoj dosežek iz leta 2007 je popravila za 15 stotink sekunde, državni rekord Katje Hajdinjak pa je zgrešila za dve desetinki sekunde. "Po napornem tekmovanju sem bila tudi s tem dosežkom zelo zadovoljna," je še dodala 23-letna plavalka.

Med 15. in 17. marcem bo Berkeley v Auburnu branil lansko zmago na finalu NCAA. "Zdaj imamo dva tedna za pripravo. Sama sem zdrava in zelo motivirana," je še napovedala plavalka, ki se bo konec marca vrnila v Slovenijo, kjer se bo pripravila na olimpijske igre.