Za to so krivi polipi, zaradi katerih je pred kratkim, kot pravi, odpela najtežji koncert v svoji karieri. Pred tednom dni je namreč imela enourni nastop na oddaji ora 2012, ko je hkrati predstavila tudi pesem, s katero bo predstavila Hrvaško na Evroviziji.

Zdravniki so ji sicer že prej svetovali nujen počitek zaradi glasilk, s pomočjo treh injekcij pa je Nina vseeno eno uro nastopala, saj ni želela razočarati ljudi, ki so skupaj z njo že dolgo pripravljali oddajo.
Nina je za Jutarnji povedala, da namerava po operaciji z možem za mesec dni odpotovati v tople kraje, vsega skupaj pa si bo vzela dva meseca počitka.

"Takšne operacije je prestalo veliko mojih kolegov v svojih pevskih karierah. Pojem vse svoje življenje, od desetega leta, zato sem resnično hvaležna Bogu, ker mi je podaril odlične glasilke, ki niso nikoli zatajile. Prestale pa so ogromno," je povedala Badrićeva, ki bo Hrvaško na Evrosongu predstavljala s pesmijo "Nebo", ki pa so jo njeni stanovski kolegi že označili kot slabo izbiro.

Nina je že decembra lani opazila, da mora vložiti ogromne napore, da odpoje tisto, kar je nekoč zapela z lahkoto. "Hotela sem biti profesionalka od konca, za operacijo polipov pa januarja ni bilo časa. Počitek po operaciji traja najmanj dva meseca. Takoj po novem letu, ko bi se morala spočiti, se je pričela norija okoli Evrosonga. Glede na to, da sem tudi avtorica svoje pesmi, sem bila odgovorna za vsak del te pesmi in nastopa. Studijsko delo je potekalo vsak dan, morala sem zbrati ekipo sodelavcev, ki jim zaupam, pesem sem morala stlačiti v tri minute, hkrati pa sem s sodelavcem Antejem Gelom ustvarjala oddajo, na kateri sem pesem predstavila. To je bil resnično najtežji nastop v karieri. No, vendar gremo naprej," je pogumna Nina.