Legenda in nesporno nepremagljivi mojster borilnih veščin bo ovekovečen tudi kot vonj. Njegova hči Shannon Lee, ki je tudi izvršna direkotrica Brucee Lee Enterprises, je združila moči s francoskim proizvajalcem Chkoudra Paris in ustvarili so tri različne vonje, ki sovpadajo z ''unikatnim načinom vzhodne filozofije in duhovnosti'', ki ju je premogel Bruce.

Kotr poroča Wall Street Jouranal, je eni od dišav ime Anger Blind (Zaslepljen od jeze) in naj bi bila ''začinjena'' in ''agresivna'', prodaja pa se po približno 15 dolarjev.

Sicer pa Leejeva hči nikakor ni edina, ki bi z dišavo poskusila (svoje) zvezdniško ime ovekovečiti še za kako leto dlje. Svojo dišavo imajo že dlje tako Britney Spears, kot Christina Aguilera, po novem pa tudi Michael Jordan – njegov parfum je bil celo dobro prodajan, a nihče nikoli ni priznal, da ga nosi. Tudi Lady Gaga naj bi spomladi predstavila svojo stekleničko opojnosti, javnost upa le, da ne bo dišala po surovem mesu. Če pa vam je to morda všeč, verjeli ali ne, obstaja dišava Bacon - Slanina.