Leta 1951 je na isti dan na malo mesto Molunat padel meteorit, težek le slaba dva kilograma, ki so ga poimenovali Dubrovnik. Prav tako na 20. v mesecu – a ne februarja, temveč julija- se je rodil še en Aleksandar. A ne mali, temveč tisti Veliki.

No, za vse, ki ste mnenja, da omenjena dva podatka ne povesta prav veliko o prihodnosti Severininega sina, so hrvaški mediji že poskrbeli za pravo (numerološko) napoved.

Lastnik najsrečnejšega števila 27

20 v njegovem datumu rojstva je srečna številka, število 2 pa pomeni, da bo prilagodljiv, iznajdljiv, taktičen in miren. Vedno bo usmerjen k iskanju pravice saj je miroljuben humanist, ki ga bodo privlačili socialni problemi in pravice raznih ljudi in njihove usode. Verjeli ali ne, 20. februar je dejansko tudi svetovni dan socialnih pravic.

Kot poroča Jutranji.hr, število 2 narekuje Aleksandru, da bo umetniško nadarjen, nežen in romantičen. Je pa njegovi mami še posebej pomembno in všeč, da se je sin rodil na tudi sicer zelo pomemben datum v glasbenin zgodovini. Na isti datum se je namreč v preteklosti zgodilo marsikaj pomembnega. 20. februarja sta svoji premieri doživela dva mojstrska baleta, tako Seviljski brivec leta 1816 kot leta 1877 Labodje jezero. Leta 1927 se je na ta datum rodil legendarni kubanski glasbenik Ibrahim Ferrer.

V imenu Aleksandar se skriva srečno število 27, ki je eno najsrečnejših števil, ki lastniku pomaga dosegati njegove cilje in uspeh, dodaja jutarnji.hr. Število je še posebej naklonjeno medicini, literaturi, športu, hazardu in pa kovinski industriji. 27 prinaša ugled in spoštovanje.

Za konec portal doda še, da se Aleksandru na samem vrhu stvari, ki mu bodo v življenju najbolj pomembne, nahaja ljubezen. Leta 1836 je bil na ta datum rojen tudi indijski sveti mož novejše zgodovine Ramakrishna, ki je med drugim dejal: ''Imejte ljubezni dovolj za vse, saj na tem svetu ni nikogar drugega, razen vas.''

Porodnišnica v molku

Sicer pa je vsa splitska porodnišnica, vse odkar je bilo potrjeno, da je mali Aleksandar privekal na svet, zavita v molk. Pred vrati sobe, kjer leži Severina, stoji celo varnostnik, tako da niti osebje bolnišnice ne more povsem prosto prehajati v sobo in iz nje. Pevka je prav tako prosila bolnišnično osebje, naj o njenem naraščaju nikomur ne povedo niti besede in tako se ne ve niti, kako je novorojenček videti.

Seve sta po porodu prva obiskala njen mož Milan, ki je s seboj pripeljal tudi svojo taščo, novopečeno babico. Po odhodu iz porodnišnice sta povedala le, da sta tako mama kot sin v redu.

Milan naj bi Seve podaril restavracijo v Beogradu

Viri, ki so blizu svežima staršema, so povedali hrvaškemu portalu povedali, da Milan pripravlja prav posebno presenečenje za Severino. Kupil naj bi ji njeno najljubšo restavracijo v Beogradu, ki se nahaja v isti ulici, ko njuno domovanje v srbski prestolnici. Tam tudi pogosto zajtrkujeta, je povedal vir in dodal, da restavracija sicer ni bila naprodaj, a je ''Milan ponudil lastnikom visoko vsoto, za katero dvomim, da jo bodo zavrnili.''