Če ste do zdaj posegali po škodljivih umetnih sladilih ali kaloričnem sladkorju, imate sedaj možnost svojo staro navado spremeniti v boljšo navado, ki vam bo prinesla več zdravja in vitalnosti. Glavno pomoč pri tem vam bosta ponudili narava s pomočjo rastline stevija in SunSteviaR, prva slovenska blagovna znamka, ki ima v svoji ponudbi sladkor brez kalorij in naravna sladila s 100-odstotnimi izvlečki iz rastline stevija, brez primesi umetnih dodatkov ali drugih snovi.

Kakovostna sladila SunStevia so zdrava in naravna zamenjava škodljivih umetnih sladil, saj so od 250- do 350-krat slajša kot sladkor. Za rastlinske izvlečke v sladilih SunStevia je dokazano, da imajo mnoge blagodejne učinke na zdravje, da krepijo imunski sistem, ne povzročajo kariesa in zaradi antibakterijskih lastnosti pomagajo proti razraščeni glivici kandidi.

Sladkor SunStevia je brez kalorij in je unikaten sladkor, pridobljen iz rastlinskih virov z glikemičnim indeksom nič (GI 0), ter je primeren za sladkorne bolnike. Sladkor SunStevia je termično obstojen, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo, tako da si sedaj lahko na zdrav način pripravite jedi in v sladkih okusih uživate brez slabe vesti. V primerjavi z navadnim sladkorjem vas ohranja vitke, vitalne in zdrave.

SunStevia je slovenska blagovna znamka z vizijo, da z najbolj kakovostnimi sladili iz stevije in nekaloričnim sladkorjem ponudi pomoč in podporo vašemu zdravju, vitalnosti, vitki postavi in višji kakovosti življenja.

promocijsko besedilo