Kličko ve, da ne potrebuje revanše, "ampak moj ego, nekaj globoko v meni, mi pravi, da moram tega človeka kaznovati," je Kličko danes dejal za časnik Die Welt. "Želim ga zbiti iz ringa, računi so še vedno neporavnani," je dejal Kličko.

Chisora, ki se je medtem že opravičil za svoja dejanja, dogodke pa preiskuje tudi nemška policija, ki ga je aretirala na letališču, je Kličku pred dvobojem na uradnem tehtanju prisolil zaušnico, pred dvobojem pa je tudi z vodo v ustih pljunil Vitalijevega brata Vladimirja, ki je bil bratov sekundant ob ringu. Na novinarski konferenci po dvoboju pa se je Britanec za nameček stepel še z rojakom, nekdanjim prvakom Davidom Hayem, ki je bil tokrat ob ringu v vlogi novinarja.

WBC je medtem Chisoro kaznoval s 50.000 dolarji zaradi zaušnice, kazen pa bo bržkone še višja, ko bo jasno, kaj vse se je dogajalo po dvoboju. "Spoštujem ga kot boksarja, a kot človeka nikakor," je dejal Vitalij Kličko, ki se bo zdaj posvetil treningu z bratom. Vladimir je namreč prvak po verzijah IBF, WBO in IBO, julija pa si je po zmagi nad Hayem priboril še naziv super prvaka verzije WBA. Naslove bo 3. marca v Düsseldorfu branil proti Francozu Jeanu-Marcu Mormecku.