Slavna pevka je v večernih urah pričela dobivati popadke, čeprav se je na prvi pogled zdelo, da gre za lažni preplah, je Severina na koncu pristala na carskem rezu.

Aleksandrov oče je srbski podjetnik Milan Popović, ki je Severino med njenim bivanjem v porodnišnici večkrat obiskal. Novopečena starša sta nad naraščajem navdušena, zaenkrat pa ne želita dajati konkretnejših izjav.

Čakati niso želeli

Direktor splitske bolnišnice Dujomir Marasović je potrdil, da sta Severina in novorojenček "povsem v redu". Pojasnil je, da so se zdravniki v ponedeljek odločili, da ne bodo več čakali, da bi zvezdnica rodila po naravni poti, in izvedli carski rez.

Predvideni datum poroda je bil 7. februar. 40-letno pevko so sicer v splitsko porodnišnico sprejeli že 2. januarja zaradi lažjih zapletov pri nosečnosti.

Jutarnji list poroča, da je pevka zahtevala strogo spoštovanje zasebnosti, tako da nihče iz bolnišnice ne bo več komuniciral z mediji. Časnik dodaja, da se Severina ni vedla kot razvajena zvezdnica, temveč je bila v sobi skupaj z drugimi nosečnicami, čas pred porodom pa je izkoristila za branje knjig o vzgoji otrok.

Hrvaški mediji poročajo, da je njen partner v Splitu in da je pred porodom napovedal, da bo ime dečka Aleksandar in ne Ivan Aleksandar, kot so ugibali mediji. Po porodu pa je prišel v bolnišnico, da bi bil ob Severini, ko se je zbudila iz narkoze.

V bolnišnici še deset dni

Severina bo ostala v bolnišnici še okoli deset dni, nato pa se bo preselila k mami, ki tudi živi v Splitu. S partnerjem nameravata sicer živeti v Beogradu, kjer sta se decembra 2010 tudi spoznala in zaljubila, ko je Severina pela na Popovićevi rojstnodnevni zabavi.

Od takrat sta "Seve nacionale" in "srbski kralj bakra" postala neločljiva. Hrvaški mediji poudarjajo, da Popovićevi letni prihodki presegajo milijardo dolarjev.

Jutarnji list še dodaja, da se je mali Aleksandar rodil 20. februarja, ko ima rojstni dan tudi Severinin menedžer Tomislav Petrović. Ta je novinarjem kmalu obljubil več informacij o veselem dogodku.