Obeta se razburljiv konec sezone, kajti Kostelić ima petnajst tekem pred koncem sezone 70 točk prednosti pred Feuzom. Za Slovenci ni najbolj uspešen konec tedna, kajti točke je osvojil le Andrej Šporn, ki je bil na smuku 26., medtem ko Gašper Markič (33. mesto), Boštjan Kline (38.) in Rok Perko (43.) niso dobili točk. Tudi včeraj ni bilo Slovenca med najboljšo trideseterico. Boštjan Kline po 19. mestu na smuku slalomske preizkušnje ni dokončal, Rok Perko pa je nastopil le v prvi vožnji.

Šporn ni nadaljeval niza uvrstitev med najboljšo deseterico. Proga, na kateri bodo potekala tekmovanja na olimpijskih igrah leta 2014, mu ni bila po godu, kajti smukaških prvin je bilo manj, kot jih je vajen na klasičnih smukih za svetovni pokal. "Ves svoj zaostanek sem si nabral v zgornjem delu proge, ki je bil zelo superveleslalomski. To zame sploh ni bil smuk. Zato bi lahko dejal, da sem osvojil svoje prve superveleslalomske točke v tej sezoni. Prav za neka visoka mesta se glede na progo nisem mogel boriti in sem zadovoljen, da sem dobil vsaj nekaj točk. Organizacijsko so me Rusi sicer pozitivno presenetili. Razočarala me je edino proga, ki ni smukaška, ampak je celo na nekaterih odsekih veleslalomska, polovica proge pa je superveleslalomska, zato bi si želel, da bi bila bolj podobna nekaterim klasičnim oziroma tistim pravim smukom," je zmajeval z glavo Andrej Šporn, ki si bo v naslednjih dnevih lahko privoščil nekaj predaha od tekmovanj, kajti prihodnji konec tedna bodo v Banskem v Bolgariji na svoj račun prišli specialisti za veleslalom in slalom.

Kostelić si je zagotovil tudi zmago v skupnem seštevku superkombinacije, vendar je bil uspeh začinjen z zvrhano mero grenkobe. Zagrebčan si je med slalomsko preizkušnjo poškodoval koleno. Bolečino je začutil, ko je prišel v cilj, nato pa s težavo stopil na zmagovalni oder, kamor si je pomagal s smučarsko palico, na očesu pa se mu je od bolečine utrnila tudi solza. Kostelić je že opravil pregled z magnetno resonanco, ki pa ni pokazal sledi o novi poškodbi. Zato ga danes čaka dodaten pregled v Baslu, po katerem bo znano, če bo lahko tekmoval v Banskem.