* Dvorana Bonifika, gledalcev 2000, sodnika: Abrahamsen in Kristiansen (oba Norveška).
* Cimos Koper: Vran, Škof, Skoko, Dobelšek 4, Brumen, Čamas, Bombač 7 (2), Poklar, Džono, Krivokapić 5 (1), Skube 3, Konečnik 2, Rapotec, Bundalo 1, Osmajić.
* Metalurg Skopje: Stanić, Levov, Dimovski 1, Madjovski, Marković 6, Georgievski 2, Kozlina 4, Manaskov 2, Mirkulovski 2, Markoski, Mojsovski 2, Stoilov, Angelov, Batinović, Jonovski, Aluševski 3.
* Sedemmetrovke: Cimos Koper 4 (2), Metalurg Skopje -.
* Izključitve: Cimos Koper 6, Metalurg Skopje 12 minut.
* Rdeč karton: Mirkulovski (60.).

Koprski rokometaši so bili na pragu pete zmage v najbolj imenitnem klubskem tekmovanju na stari celini, v končnici pa so jih makedonski tekmeci presenetili in jim odščipnili točko. Pred izbranci Fredija Radojkoviča, ki si z Makedonci delijo drugo mesto v skupini C in so se že uvrstili v osmino finala, sta še dve tekmi: v četrtek, 16. februarja, bodo gostovali pri nemškemu Hamburgu, v soboto, 25. februarja, pa se bodo na domačem igrišču pomerili z romunsko Constanto.

Cimos Koper je na dosedanjih tekmah dvakrat premagal ruski Sankt Peterburg ter po enkrat Constanto in poljsko Wislo iz Plocka. Remiziral je z Wislo in Metalurgom, doživel pa je tudi dva poraza (HSV Hamburg in Metalurg).

Koprčani so imeli v prvem polčasu v svojih vrstah le enega razpoloženega igralca, Deana Bombača, medtem ko drugi niso bili na svoji ravni. V uvodnih 21 minutah je igra gostiteljev slonela le na dveh igralcih: Bombač je dosegel šest golov, Milorad Krivokapić enega, statistika drugih domačih igralcev pa je bila prazna.

Gostiteljem je največ sivih las povzročil srbski reprezentančni vratar in nekdanji soigralec Darko Stanić, ki je nekajkrat "začaral" svoja vrata, ob dokaj statičnem koprskem napadu pa je občasno močno zaškripalo v obrambi. Številne vrzeli so solidni gosti s pridom izkoristili in si dvakrat priigrali dva gola prednosti (2:4 in 9:11), na veliki odmor pa so tekmeci odšli z neodločenim izidom (11:11).

Varovanci Fredija Radojkoviča so v drugi polovici tekme dolgo časa lomili tekmeca. V 49. minuti je Robert Konečnik svoje soigralce popeljal do prvega vodstva v drugem polčasu (19:18), tri minute kasneje pa je Sebastian Skube povišal na 20:18. Po nekaterih bravuroznih obrambah Jureta Vrana, ki je v vratih zamenjal nerazpoloženega Gorazda Škofa, so Koprčani prek Jureta Dobelška povedli z 22:19.

Koprčanom se je nasmihala peta zmaga v ligi prvakov, a so jo v sami končnici zapravili. Makedonci so z delnim izidom 3:0 minuto pred koncem poravnali izid na 22:22, v zadnjem napadu pa je Krivokapić - po Radojkovičevi minuti odmora - zadel vratnico in tekmeca sta se razšla z delitvijo točk.

V domači vrsti sta bila strelsko najbolj učinkovita Bombač s sedmimi in Krivokapić s petimi goli, pri gostih pa je Žarko Marković dosegel šest zadetkov.