V prispevku se ne sprašujejo, ali se bosta Brad in Angie končno poročila – odgovor na to je po njihovih virih že znan. Nikakor ne, saj je Joliejeva obupna, slaba oseba. Pogovori o poroki so propadli potem, ko je Angelina pri sestanku pri svetovalcu (ki je bolj družinski prijatelj kot terapevt, pišejo pri Enquirerju) "priznala, da je še vedno seksala z drugimi moškimi tudi potem, ko sta se z Bradom zaljubila na snemanju filma Gospod in gospa Smith." Takrat naj bi spala tudi z bivšim možem Jonnyjem Leejem Millerjem in Ralphom Fiennesom.

Brada naj bi njena razkritja osupnila (čeprav so rumeni mediji na to namigovali že leta), poroča tabloid. Čeprav Brad in Angelina takrat (v začetku leta 2004) nista imela fizičnega razmerja, "Brad to še vedno razume kot varanje, popolno prevaro", zato je "odvihral iz pisarne in Angelina mu je hitro sledila, jokala in vpila 'Ne Brad, prosim odpusti mi'."

Fizično grozila Anistonovi

Na eni od terapij naj bi Angelina pričela govoriti o tem, kako sovraži Jennifer Aniston. "Dejala je, da ne more prenesti Jeninega 'igranja dobrega dekleta' in Bradovega prijateljstva z njo. Razkrila je, da je nekega dne fizično grozila Jen. Bilo ji je dovolj, ker si je bil Brad še vedno blizu s svojo bivšo ženo in postala je tako ljubosumna in razburjena zaradi tega, da je prijateljem dejala, da želi Jen pretepsti. Angelina zna malo borilnih veščin in bila je pripravljena, da razbije Jen. Poskrbela je tudi, da je njena grožnja prišla do ljudi, ki so bili blizu z Jen, in obe ženski se od takrat sovražita."

Brad naj bi zaradi vsega zgoraj naštetega, ki je prišlo na dan med terapijami, že prenehal razmišljati o poroki, ni pa več prepričan niti, da si želi ostati z Angelino, še poročajo pri tiskani izdaji Enquirerja.

Enquirerjeva zgodba je resnično bolj "žajfasta" od marsikatere mehiške limonade. Ali vse skupaj drži, bomo bolj težko izvedeli, bo pa marsikaj jasno (vsaj to, da je zgornja zgodba najverjetneje izmišljena), če pride do morebitne poroke Brangeline.