Jason Alexander je v pogovoru za ABC povedal, da se je v Las Vegasu nameraval le dobro zabavati, z Britney pa sta bila dolgoletna prijatelja – občasno pa tudi nekaj več, je priznal Alexander in dodal, da sta takšno "prijateljstvo s seksom" vzdrževala tudi med njeno zvezo z Justinom Timberlakom.

Britney mu je v Las Vegasu nenadoma predlagala, če bi se poročila, on pa je pristal. Priznava, da sta bila precej pijana, ne pa spet toliko, da ne bi vedela, kaj počneta. "Vodila so me čustva. Bil sem zaljubljen vanjo, mislim, da je ona čutila enako," je povedal Jason in dodal, da so vsi besneli, ko je Britney svoji družini in menedžerjem povedala za poroko. Nista namreč sklenila predporočne pogodbe. Poroko so razveljavili z obrazložitvijo, da se Britney ni zavedala svojih dejanj in ni bila sposobna poročiti se, ta izgovor pa Jason označuje kot "sranje".

Trdi, da je dokumente za razveljavitev zakona podpisal le zato, ker je "dober fant" in ni hotel delati težav, upal pa je, da bosta na koncu vendarle končala skupaj. Na koncu pa je zaključil z nasvetom: "Ne bodite dobri fantje. Ti namreč končajo zadnji."