Če si boste želeli finale, ki bo tokrat odigrano v Indianapolisu, ogledati v živo, boste morali globoko seči v žep, saj cena ene vstopnice znaša 2200 dolarjev oziroma kar 14 tisoč dolarjev za sedišče ob igrišču. To pa je pravcati drobiž v primerjavi s ponudbo, ki se je pojavila na spletni strani StubHub.com, kjer vam za neverjetnih 445 tisoč dolarjev ponujajo ogled srečanja iz luksuznega apartmaja na stadionu.

Nakup vstopnice pa ni edini strošek. Obiskovalci bodo za parkiranje svojega jeklenega konjička od desete ure dopoldne pa do pete popoldne morali plačati 49 dolarjev, a le pod pogojem, da vozilo pustijo slabo miljo stran od stadiona. Tisti, ki bodo želeli avtomobil v neposredni bližini športnega objekta, bodo morali odšteti 999 dolarjev, pri tem pa jim pripada pravica, da štirikolesnika na parkirišču pustijo štiri dni.

Za pestro dogajanje pred športnim spektaklom in po njem pa bodo poskrbele tudi številne zabave. Najdražjo bo organizirala revija Maxim, za udeležbo slednje pa je treba odšteti med 1100 in dva tisoč dolarji.

Nekatere druge zabave se bodo odvijale že danes in v soboto, obisk na njih pa so obljubili številni zvezdniki, med katerimi sta tudi nekdanji Playboyevi zajčici Jenny McCarthy in Carmen Electra. Za obisk teh zabav se karte prodajajo med 450 in 800 dolarji, pri tem pa seveda velja uživanje hrane in pijače v neomejenih količinah.