"Dirkalnik je fantastičen. Se že veselim, da ga bom lahko naslednji teden prvič vozil. Prepričan sem, da bo tudi na stezi močan," je dejal Hamilton.

V petek bodo v Maranellu predstavili novega Ferrarija, moštvo svetovnega prvaka Sebastiana Vettla Red Bull pa bo predstavitev opravilo kar prek spleta v ponedeljek. Mercedes z veteranom Michaelom Schumacherjem bo nov bolid predstavil šele 21. februarja.

Že v torek pa se bodo v španskem Jerezu začela prva testiranja pred novo sezono, ko se bodo pokazala prva razmerja moči novih bolidov. V dneh pred prvimi testiranji bodo predstavitve pogostejše, za petek jo tako načrtuje še Force India, za nedeljo Lotus, Red Bullova druga ekipa Toro Rosso se bo pridružila spletni predstavitvi "velikega brata", Williams pa bo novi bolid razkril v fizični obliki v torek tik pred testiranji.

Med moštvi, ki ne krojijo vrha formule 1, so se pri letošnjih predstavitvah izkazali pri Caterhamu; prejšnji teden so kot prvi sploh opravili kar dvojno "navidezno" predstavitev, najprej v specializiranem časniku, potem pa so slike razkrili še na spletnih socialnih omrežjih.