Šešum zaradi poškodbe roženice očesa ni mogel slaviti uspeha svoje reprezentance, ker so ga prepeljali v bolnišnico. Šešum bo moral, ker se je v očesu nabrala kri, še dva ali tri dni ostati na opazovanju v bolnišnici, kjer ga bodo po današnji novinarski konferenci obiskali tudi vsi drugi srbski reprezentanti.

V beograjski Areni je bilo sicer 20.000 gledalcev, med njimi 200 hrvaških, močne policijske sile pa so preprečile izgrede, čeprav je bilo vzdušje na tribunah veliko časa na robu incidenta. Vse skupaj se je začelo že z oglušujočimi žvižgi med igranjem hrvaške himne.

Preberite članek iz tiskane izdaje: Himno so preglasili žvižgi

Srbska policija je sporočila, da med in po tekmi v Areni ni bilo incidentov, prav tako pa ni poročil o morebitnih izgredih med slavjem, ko so kolone vozil s srbskimi zastavami vozile med trgoma Republike in Slavije. Srbska policija je v sodelovanju s hrvaškimi kolegi povečala kontrolo na mejnih prehodih, s policijskimi vozili pa je pospremila hrvaške navijače iz Arene do meje s Hrvaško. Okrog Arene in v središču Beograda je bilo več tisoč policistov in predstavnikov specialnih enot, ki so preprečevali morebitne spopade.