Na prvem mestu je pristala Mirka Federer. Nekdanja igralka tenisa je postala žena dolgoletnega najboljšega teniškega igralca na svetu Rogerja Federerja in je med turnirji prava zvezda med ženami in dekleti v glavnih ložah. Zaljubila sta se pred enajstimi leti, poročila pa leta 2009. Pred dvema letoma sta dobila dvojčici.

Bec Cartwright že sedem let poročena z Lleytonom Hewittom. Za Hewitta je bil eden najpomembnejših dni v njegovem življenju 30. januar leta 2005, ko je izgubil finale Australian Open, vendar pa tudi zaprosil avstralsko igralko Bec. Od takrat sta nerazdružljiva, poročila sta se pol leta pozneje, zdaj pa sta ponosna starša treh otrok.

Tretje mesto zaseda prekrasna žena Andyja Roddicka, Brooklyn Decker. Poročila sta se leta 2009, ko je imela Brooklyn vsega 21 let.

Dolgoletna izvoljenka Novaka Djokovića, Jelena Ristić, se je povzpela na četrto mesto. Jelena svojega Novaka spremlja na vse turnirje. Skupaj sta že od leta 2005, ko je bil Novak še daleč od številke ena svetovnega tenisa.

Rafael Nadal je v zvezi z Mario Francisco Perello. Dekle za razliko od nekaterih drugih spremljevalk znanih teniških igralcev vztraja pri svoji zasebnosti in se le redko pojavlja na turnirjih.

Kim Sears je hči trenerja Ane Ivanović in že nekaj let dekle Andyja Murraya.

Veliki up avstralskega tenisa Bernard Tomić ljubi lepotičko Donay Meijer. Donay je včasih trenirala tenis in se ukvarjala z manekenstvom, danes pa študira farmacijo.

Srbska voditeljica Biljana Šešević je od leta 2010 žena Janka Tipsarevića, ki je po poroki postal eden od desetih najboljših tenisačev na svetu.

Igralka Sara Foster se pojavlja v znanih ameriških serijah, redno pa jo lahko vidimo tudi na teniških turnirjih, za kar se lahko zahvalimo Tommyju Haasu, s katerim sta skupaj že nekaj let, predlani pa sta dobila hčer Valentino.

Na deseto mesto se je uvrstila Nicole Vaidisova, ki se je pri dvajsetih prenehala ukvarjati s tenisom – nekateri za to krivijo tudi njenega fanta, teniškega lomilca src Radeka Štepaneka. Ko sta leta 2007 pričela hoditi, je njena kariera strmoglavila. Čeprav ne tekmuje več, je tenis še vedno velik del njenega življenja, saj z Radekom potuje po turnirjih. Poročila sta se leta 2007.