Po poročanju ameriškega tabloida National Enquirer se Depp in Paradisova razhajata, ker se je igralec zaljubil v mlajšo kolegico Evo Green. Tudi ona je francoska igralka in manekenka, z Deppom pa sta nedavno sodelovala pri filmu Tima Burtona. Očitno še predobro in preveč blizu.

"Vanesso je strah, da se je Johnny zapletel z Evo. Obe sta igralki in manekenki, Vanessa pa se zaveda, da je Eva njegov tip ženske. Nekateri celo pravijo, da je ona mlajša različica Vanesse,“ je za tabloid dejal neimenovani vir. Depp pa naj bi imel njenih ljubosumnih izpadov že vrh glave, zato se je odločil odseliti.

Poročanje evropskih časnikov kaže drugačno sliko. Paparaci so Vanesso ujeli na pariškem tednu mode, kjer je bila videti bolje kot kdajkoli, poleg tega se žarometom ni izogibala, bila pa je prav samozavestna.

39-letna Francozinja, ki ima z Deppom dva otroka, 12-letno Lily-Rose in devetletnega Jacka, do sedaj ni niti potrdila niti zanikala govoric o razpadu njune zveze. Za francosko radijsko postajo Europe 1 je pred dnevi dejala: "Ko pojem grah ali dva, me obtožijo, da sem noseča. Ko obiščem kakšno mesto, mi pripišejo nakup hiše. Pozimi se ločujem, poleti poročam. Že 15 let se vsako poletje poročam. Poleg vsega pa me vedno znova sprašujejo o teh govoricah."