Otroci do 2. leta potujejo brezplačno, za starejše pa je pripravljenih veliko ugodnih aranžmajev. V letu 2012 smo za vas uvedli novi destinaciji: v razigrani Španiji otok Palma de Mallorca in grški otok Mikonos. Med drugim na Kreti organiziramo družinski klub Sunshine Village, v Bolgariji glasbeni večer z Alyo, luksuzne počitnice po meri bogov na Santoriniju, potapljaški tečaj v Dahabu z Monstroso ter kombinacije počitnic in potovanj Santorini-Mikonos, Santorini-Naxos-Paros, Kefalonija-Itaka, Zakintos-Kefalonija-Peloponez.

Naj vas spet navdušI čudoviti jadran

V novem katalogu vas pričakujemo z naborom počitnic na slovenski obali, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Črni gori ali Makedoniji. S prijavo počitnic do 31. januarja prihranite tudi do 30 odstotkov. Čakajo vas popusti za otroke, saj lahko do 2 otroka do 16. leta bivata BREZPLAČNO. Za lažje načrtovanje počitnic lahko v večini terminov in objektov poljubno izberete dan prihoda. Nova in ugodna je ponudba KOMPASOV AS: posebni izbor hotelov v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji, kjer lahko v juniju letujete po SUPER UGODNIH CENAH (7 polpenzionov do 189 evrov). Vabijo vas tradicionalni Kompasovi družinski klubi v počitniškem naselju Solaris v Šibeniku, ki letos praznuje že 11. rojstni dan, klub za vse generacije v Igranah na Makarski rivieri je hit poletja 2011 in bo tudi v letu 2012 ter športnoaktivni klub v Bolu na Braču. V vseh klubih smo za vas pripravili ustvarjalne delavnice, dnevne športne animacije, vodno aerobiko, otroški mini disko in še marsikaj za vaše nepozabne počitnice!

Tik pred izidom je tudi katalog prvomajskih potovanj z najbolj priljubljenimi destinacijami po vsej Evropi. Tokrat z novo ponudbo otoka daleč na severu, polnega presenečenj in naravnih lepot, Islandije!

Naročite svoj izvod Kompasovih katalogov na 01 2006 111, več informacij in preostalo Kompasovo ponudbo pa spoznajte v vseh Kompasovih poslovalnicah in na www.kompas.si.

promocijsko besedilo