Živeti danes pomeni živeti hitro, stresno in osamljeno, zato je še toliko pomembneje vzeti si čas zase in za svoje najbližje ter najti kotiček, ki bo zagotovil mir in sprostitev ter pričaral ugodje in zadovoljstvo. Ob iskanju svežine, barvitosti in elegance se poraja tudi želja po novih zgodbah in izkustvih, ki odsevajo prefinjenost v stvareh, naravi in ljudeh. Takšno zgodbo ponuja Hotel Atrij**** Superior v Termah Zreče. Navdihuje ga zgodba o jabolku - sadežu, ki ohranja in obnavlja mladost ter predstavlja naravni vir zdravja in energije.

Zaveza tradiciji ne predstavlja odmika od sodobnih trendov, kar se začuti in doživi v udobnih sobah in suitah, opremljenih z edinstvenim furnirjem lesa jablane in obdanih z dotiku prijaznimi tkaninami in toplimi barvami, ki zbujajo domačnost in ugodje. Trenutkom sprostitve in miru so namenjeni wellness apartmaji in suite, ki jih bogatijo masažne kadi, finske savne in velike odprte terase.

Popoln dan zaokroži predajanje bogatim okusom raznolikosti ob izbranih pristnih kulinaričnih mojstrovinah, katerih osnovna sestavina, ob sledenju sodobnim trendom v zdravem načinu prehranjevanja, je skrbno ohranjanje tradicionalnih kulinaričnih prvin, ki izvirajo geografskih značilnosti Pohorja ter so se z ljudskim izročilom in navezanostjo na domače ognjišče ohranila vse do danes. Vrhunska vina, ki v sebi nosijo vse značilnosti izjemnega vinorodnega okoliša, enkratno zaokrožijo čisti gastronomski užitek.

Dotik tople termalne vode blagodejno vpliva na dobro počutje, sprošča in zmanjšuje stres. Občutek lahkotnosti v termalnih bazenih poudari sprostitev v masažnih bazenih in kopelih. Užitek, sprostitev in krepitev zdravja so zagotovljeni v edinstveno opremljeni Savna vasi.

Bogastvo narave, ki obdaja Terme Zreče, vrhunske storitve ter gostoljubni in nasmejani gostitelji pričarajo najlepši letni čas ob vsakem letnem času. (www.unitur.eu)

promocijsko besedilo